Alegeri la PNL Calarasi: Filipescu reales

Liberalii si-au ales, sâmbătă, o nouă structură de conducere, la cârma organizaţiei judeţene Calarasi a PNL. Răducu Filipescu nu a avut niciun fel de emoţii câtă vreme pentru funcţia de preşedinte nu s-a mai înscris nimeni.

Cei 433 de delegaţi din tot judeţul s-au strâns în foaierul Centrului de Cultură Barbu Ştirbei, iar în pauze au putut servi bere şi mici, la grătarele din faţa Consiliului judeţean, contra unor tichete primite la intrarea în sală. Deci, conducerea PNL s-a gândit şi la cei care ar putea suferi de foame ori de sete, în timpul desfăşurării Conferinţei judeţene.

Aşadar, Răducu Filipescu din nou preşedinte, parlamentarii PNL aleşi drept vicepreşedinţi, la fel ca şi vicepreşedintele Consiliului judeţean Daniel Drăgulin.

Printre obiective, în noul mandat, Filipescu a amintit că, în alegerile din 2012,  doreşte ca PNL să câştige Consiliul judeţean Călăraşi, cel puţin 18 primării rurale şi trei orăşeneşti (obligatoriu şi mun. Călăraşi), trei deputaţi şi un senator.

Unii au citit și asta:

3 Comentarii

  1. Bun consiliul asta judetean de ceva.Gratare nene.Ca la birt.Avea dreptate atunci sen Nedelcu ca vrea sa desfiinteze “bodega” asta institutionalizata.De acord cu el.

  2. micii fara bere, nu merg, cum se dadea murfatlar si wisky, te ardea pe stomac, ce bine era in campanie, toti somerii aveau de munca – la afise!! aaaa, s-a ales singur 🙂 nea Fişlipescu ăsta

  3. DEGEABA ATACATI, DINULESCU A LUAT-O PE COAJA, L-A FACUT NORICA PRAF. DAR NU-I NIMIC, TOTUSI, VA DA VOUA DE UN MIC SI-O BERE CA SA-L REABILITATI!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*