Alegeri la PSD Călărași. Se întoarce Ciprian Pandea?

Liderii PSD reuniţi duminică, la Parlament, în şedinţa CEx, au stabilit ca în perioada 15 februarie-15 martie să aibă loc alegeri în organizaţiile partidului care au conducere interimară, inclusiv în organizaţia din Bucureşti, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Astfel, până de Paște, interimatul de la PSD Călărași se va termina. Rămâne de văzut dacă primarul Iulian Iacomi, președinte interimar, va avea sprijinul organizației să conducă, mai departe, Organizația Județeană PSD sau alți candidați vor avea câștig de cauză.

Unele voci din PSD spun că este posibilă o reîntoarcere a lui Ciprian Pandea, care deși a fost ales în fruntea organizației, anul trecut în septembrie, a fost înlăturat din funcție după ce poziția sa anti-Dragnea nu a fost iertată de liderul absolut al partidului.

Un alt candidat ar putea fi deputatul Sorin Vrăjitoru, care s-a retras anul trecut, din fața lui Ciprian Pandea, renunțând să mai candideze chiar cu câteva minute înainte de începerea votului.

Senatoarea Roxana Pațurcă ar putea fi un alt candidat la șefia PSD Călărași, chiar dacă unii spun despre fosta profesoară de la Colegiul Economic Călărași că preferă mai degrabă să tragă sforile prin subteranele politice.

E politică, deci se poate orice…

Unii au citit și asta: