Alex Mladin, finalist la X Factor, cântă ”Sub apus” VIDEO

Alex Mladin, finalist X Factor 2016, a lansat o piesă de vară cu un strop de nostalgie, intitulată ”Sub apus”. Videoclipul melodiei este regizat de Cătălin Jichici, iar Livia Bordea joacă rolul iubitei artistului, alături de care Alex trăiește o frumoasă poveste de iubire.

„Piesa “Sub apus” a fost creată la Spike (Paul Maracine) în curte. Stăteam chill, cu o chitară, cântam, și inspirația a venit imediat. Spike este un scriitor extraordinar, a fost o experiență foarte tare să colaborăm și sigur o să mai lucrăm împreună în viitor. Am vrut să transmitem vibe-ul romantic și totodată nostalgic al piesei. Știi sentimentul ăla pe care îl ai atunci când realizezi că nu ai făcut nici jumătate din lucrurile pe care ți le-ai propus, iar vara e pe sfârșite? „Sub apus” e genul ăla de piesă în care pur și simplu nu ai cum să nu te regăsești”, mărturisește Alex Mladin.

Pe platoul de filmare, momentele amuzante nu au întârziat să apară. Artistul a filmat într-o frumoasă curte de vară din Arad, pe parcursul a două zile.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: