in

Alexa Dragu ne învață să nu renunțăm VIDEO

La doar două săptămâni de când și-a lansat single-ul de debut, „Sub efectul tău”, Alexa Dragu își continuă de relatat povestea cu „Nu mă las”, o piesă pop, cu ritm captivant și cu un mesaj foarte important.

Cu noua piesă, Alexa Dragu ne îndeamnă să nu renunțăm, indiferent de situație: „Dar nu mă las acum / Nu, n-aș putea, n-am cum, / Oriunde și oricum, / Misterul ne stă-n drum”. Mai mult, de fiecare dată când avem impresia că nu mai avem forța de a merge mai departe, există cel puțin un motiv care să ne încarce bateriile și să ne propulseze înapoi pe „câmpul de luptă”: „Nu mă las că/ Nu mă lasă / Muzica ea, mă ghidează / Și când simt că o să mor, / Aud muzica și pot iar să zbor”.

<> este o piesă pe care am scris-o într-un moment de impas, când simțeam că orice efort al meu era în van și eram din ce în ce mai atrasă de a alege calea ușoară, de a mă lasa, adică de a renunța. Consider că mesajul acestei piese rezonează cu foarte multă lume, în special având în vedere circumstanțele actuale, dar, cel mai important este să fim conștienți că avem în noi puterea de a depăși orice obstacol. Cred cu tărie în mesajul piesei, iar atunci când și cel mai bun prieten mi-a spus că <> este piesa lui favorită din repertoriul meu, pentru că se identifică cel mai mult cu ea, am știut că acest cântec trebuie să fie partea din povestea pe care vreau să o spun publicului. <> este opusul cântecului lebedelor, este cântecul luptătorului care nu se dă înfrânt”, a spus Alexa Dragu.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Written by infomuntenia.ro

Petre Daea la Călărași: „Guvernanții trebuie înlăturați prin mijloace democratice”

AJOFM Călărași: Obligațiile absolvenților instituţiilor de învăţământ