in

Alexa rămâne la Călărași: „Eu sunt singurul vinovat”

„Retrogradarea este a lui Dan Alexa, Eu sunt singurul vinovat.”- a mărturisit antrenorul Dan Alexa, în prima conferință de presă după meciul în care Dunărea a pierdut locul în Liga I. Alexa spune că s-a bucurat de susținere maximă din partea conducerii Clubului și a finanțatorului principal – Consiliul Județean Călărași.

Antrenorul Alexa spune că regretă enorm retrogradarea Dunării, dar că a făcut tot posibilul pentru maxim de rezultat: „Eu am dus echipa în Liga I, eu am retrogradat. Sunt dezamăgit și sufăr enorm din cauza acestei retrogradări. Probabil că voi suferi mult timp de acum încolo. Vreau să mă credeți că am făcut tot ce a depins de mine ca să nu retrogradăm. Am avut tot sprijinul, mulțumesc conducerii, galeriei și presei din Călărași! Am fost supărat atunci când am fost înjurat de familie, dar îi înțeleg și pe cei care au făcut asta…”

Dan Alexa a declarat că se află în negocieri cu o echipă din Liga I, dar în funcție de rezultatul discuțiilor cu Vasile Iliuță va lua o decizie dacă rămâne sau pleacă de la Dunărea Călărași.
Câteva ore mai târziu vestea bună pentru fanii fotbalului din Călărași a fost dată de Vasile Iliuță: „Dan Alexa rămâne profesionistul care ne-a adus bucuria intrării în Liga 1. Datorită acestui om, am trăit momente de bucurie pe stadionul municipal, clipe istorice la care nici nu am visat vreodată.Eu continui să cred în Dan Alexa, are toată susținerea mea pentru a rămâne la echipă. Și-a asumat eșecul retrogradării, este curtat de echipe mari… Și când are inspirație și când mai greșește, Alexa este al nostru. Sunt convins că vom reveni în prima linie a fotbalului românesc”

Written by infomuntenia.ro

Polițiștii ne învață cum să ne ferim de furturi

Vasile Iliuță: „Toate drumurile care nu au legătură cu centrul comunei sunt priorități”