in

Alexandra Stana lansat o piesă de toamnă VIDEO

Alexandra Stan a lansat piesa “Tokyo”, un perfect match cu vibe-ul nostalgic adus de zilele de toamnă înnorate. Melodia vine împreună cu un videoclip regizat de Raluca Netca.

Alexandra a scris versurile acestei piese cu Robert Zgarbura și Mihaela Arsene. Cei doi din urmă au compus single-ul cu Manuel Riva, care este un colaborator frecvent și care s-a ocupat și de producția cântecului. Piesa vorbește despre o poveste de dragoste complicată, care este pe punctul de a se termina din cauza comportamentului partenerului care pare că a decis că relația nu reprezintă o prioritate.

“Sunt foarte încântată să lansez în sfârșit single-ul “Tokyo”. Este foarte diferit de tot ce am făcut în trecut și tocmai aceasta este și ideea. Precum titlul noului meu album, “Rainbows”, fiecare piesă care este inclusă pe acest album este diferită față de celelalte. Albumul este un curcubeu de cântece, cu ritmuri diferite, tematici diferite, mesaje diferite și abordări diferite când vine vorba de clipurile muzicale. Abia aștept să asculte toată lumea “Tokyo” și să ascult ce părere au.” – Alexandra Stan

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Cupa României: Dunărea și Buzău, scor de forfait

Călărași: Peste 1500 de persoane s-au vaccinat în ultimele 24 de ore