Alexandra Ungureanu, despre o poveste de dragoste din viața ei VIDEO

Alexandra Ungureanu începe anul 2021 cu single-ul “Dacă n-am fi împreună”.

Noul single este compus de Keo și surprinde cele mai intense gânduri pe care un îndrăgostit le poate avea, iar clipul subliniază prin imagini stările prin care artista trece atunci când acestea își fac loc.

“Dacă n-am fi împreună, oare ce ai câștiga? Ar fi viața mai bună fără mine în ea?” sunt versurile care subliniază că iubirea nu ar trebui să facă loc întrebărilor, ci doar să fie trăită.

“Anul acesta am decis ca muzica mea să aibă un approach mai personal și deși în general sunt o fire discretă în ceea ce privește viața mea personală, <<Dacă n-am fi împreună>> este o poveste de dragoste reală din viața mea, trăită mai demult. Producătorii din spatele pieselor pe care urmează să le lansez sunt oameni dragi mie, prieteni alături de care povestesc și îmi place foarte mult când creionăm împreună sentimente vii. Clipul este ca o continuare a aparițiilor mele la «Bravo, ai stil!», într-o zonă fashion, rafinată, artsy. Am colaborat din nou cu Isabella Szanto care are o viziune specială, cinematografică, ce pe mine mă reprezintă foarte mult”, a spus Alexandra Ungureanu.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: