Alexandra Ungureanu și actorul Marius Manole, în “Iarna Mea” VIDEO

Alexandra Ungureanu întâmpină sărbătorile de iarnă cu piesa “Iarna Mea”. Aceasta este o colaborare inedită cu Marius Manole, unul dintre actorii români în vogă în acest moment şi extrem de expresiv pe scenă.

Cu doar o săptămână în urmă îl vedeam pe Marius Manole ca personaj principal în videoclipul “ICAR” de la Coma. Acum iată-l recitând versuri profunde şi romantice pe track-ul “Iarna Mea”. Noul single începe în sunet de zurgălăi şi cu un sintetizor jucăuş. Alexandra Ungureanu apare în studio împreună cu formaţia sa, cântând despre iubire şi vocalizând adevărate balade din popor regândite.

Vocea sa cu mult ecou punctată de clopoţele ne transpune într-un vizual amplificat de un cor de fete bine mixat în fundal. Ne simţim martori la transhumanţă, la o horă de fete cu coroniţe şi la copii plecaţi la colindat. Pe măsură ce nori de fum se strecoară în clip îşi face apariţia pe fundal alb-negru Marius Manole recitând versuri despre iubirea care nu e ceea ce pare.

Cuvintele sale invocă senzaţia de gol în stomac a îndrăgostitului dezamăgit de sărbători, care în ciuda colindelor şi atmosferei de Crăciun se simte singur. “Iarna Mea” este o poveste electro-pop, care împrumută elemente din folclor. Muzica a fost compusă de către artistă împreună cu Sebastian Lazăr şi Vlad Mazarel. Textul este scris de către Ionuţ Petica, iar clipul e regizat de către Raluca Netca.

Citește mai mult: https://www.infomusic.ro/

Unii au citit și asta: