Alina Jipa are zilele numărate în PSD Călăraşi

Consilierul judeţean PSD Alina Jipa mai are patru zile pentru a se hotărî dacă-şi dă demisia din Consiliul Judeţean ori va fi exclusă din partid.

Conducerea PSD Călăraşi i-a dat ultimatum ca până pe 1 februarie să-şi dea demisia din funcţia de consilier judeţean altfel va fi exclusă din partid. În aceeaşi situaţie se află şi consilierul municipal Valentin Deculescu.

Într-un comunicat de presă, conducerea PSD îşi motivează gestul: “Cei doi menționați mai sus au manifestat constant o a atitudine sfidătoarea față de deciziile și acțiunile conducerii PSD Călărași, ceea ce i-a pus de multe ori într-o situație conflictuală atât cu conducerea organizației județene cât și cu ceilalți membri ai organizației județeane, care au mandatat conducerea cu obiectivul clar de a readuce PSD la statutul de principala forță politică din județ.”

Atât Alina Jipa cât şi Valentin Deculescu au anunţat că nu-şi vor da demisia, câtă vreme nu se fac vinovaţi de nici o abatere care să solicite o asemenea măsură.
Valentin Deculescu, un apropiat al lui Doru Ioan Tărăcilă, a fost contracandidatul actualei preşedinte a organizaţiei, Oana Mizil, la alegerile interne din vara trecută. Alina Jipa şi-a manifestat explicit sprijinul pentru Valentin Deculescu.

În ziua alegerilor pentru Preşedinţie (turul II), Alina Jipa  a fost agresată, chiar în faţa Primăriei din comuna Vâlcelele. Ea spune că apropiaţi ai liderilor PDl din comună au ameninţat-o şi i-au lovit intenţionat autoturismul pentru că aceasta şi-a permis să supravegheze o secţie de vot pentru a preîntâmpina acte de turism electoral.

Unii au citit și asta: