in

Ambasadorul Bulgariei al României, în vizită la Călărași

Miercuri, 22 iunie 2022, Ambasadorului Bulgariei în România, Excelența Sa, Radko Valykov, a fost prezent la Călărași, împreună cu viceprimarul din Silistra.

Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a purtat discuții despre posibilele parteneriate socio-economice, dar și despre podul peste Dunăre.

Prezenți la discuții au fost și vicepreședinții Consiliului Județean, Mihăiță Beștea și Ion Samoilă, primarul municipiului, Marius Dulce, prefectul județului, Valentin Barbu și subprefecții Eugen Ilie și Virgiliu Diaconu, managerul Spitalului Județean de Urgentă, Bogdan Mihai, reprezentanții Jandarmeriei Călărași, Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului de Poliție Județean și ai Poliției de Frontieră.

”O întâlnire care are scopul de a întări relațiile pe care le avem deja cu partenerii noștri din Silistra și nu numai.
Ne dorim să păstrăm o bună conlucrare și să ne putem extinde proiectele pe alte axe care să aibă menirea de a creiona și concretiza alte parteneriate socio-economice.
Nu am ocolit subiectul podului peste Dunăre, între Călărași și Silistra, obiectiv discutat de mulți ani cu administrația din Silistra, un coridor rutier extrem de important, pe lângă cel naval gestionat de feribot.”, este mesajul scris de Iliuță pe Facebook.