Amelia Giurcan (USR): “Aleșii din Călărași să nu uite de cei care i-au votat”

foto: agrointel.ro

Trei întrebări pentru oameni ce aparțin vieții publice a județului Călărași. Răspunde Amelia Giurcan (președinte USR – Organizația județeană Călărași) – consilier județean.

 

– Ce a însemnat anul 2020 pentru dumneavoastră?
– Anul 2020 a fost unul plin de provocări. Și nu a fost nici pe departe un an ușor, atât pentru mine personal, cât și pentru USR Călărași. Provocările au fost în primul rând cele două campanii electorale, ambele au necesitat multă muncă, implicare, organizare. Pentru prima dată, USR Călărași este prezent în consiliile locale și cel județean, cu un număr total de 22 de consilieri.

– Ce motiv ați avea să fiți recunoscătoare acestui an?
– Mereu avem motive pentru a fi recunoscători, doar că uneori nu le putem vedea din cauza ritmului alert în care trăim. Eu, personal, sunt recunoscătoare pentru că sunt înconjurată de dragoste, pentru ca am o familie împlinită.
Ca om politic, sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a reprezenta interesele oamenilor din județul Călărași în Consiliul Județean Călărași, de a aduce noi orientări în modul învechit de a face politică în acest județ, de a da o noua definiție consilierului ales, care nu trebuie sa fie doar un nume pe o listă și nicio mașina de vot.

– Ce vreți să vă aducă anul 2021?
– De la anul 2021 îmi doresc sănătate, liniște și putere să duc la capăt tot ceea ce mi-am propus. Dar îmi mai doresc ceva, înțelepciune și conștiință pentru aleșii din Călărași, să nu uite de cei care i-au votat, care au crezut în promisiunile lor și care vor sa vadă rezultate concrete.

Unii au citit și asta: