in

Amendă de 1400 lei pentru trafic de ţigări

trafic de tigari Calarasi280 de pachete de ţigări netimbrate au fost descoperite de poliţişti şi jandarmi într-o maşină oprită în trafic

O patrulă formată din poliţişti din cadrul Biroului de Ordine Publică Urban Călăraşi şi jandarm din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Călăraşi, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu pe Str. Locomotivei din Municipiul Călăraşi, în data de 30 septembrie a.c., au oprit în trafic autoturismul marca Opel, în care se aflau T. ION de 36 ani şi D. IONUŢ-FLORIN de 27 ani, ambii din  Comuna Dragalina, Judeţul Călăraşi, informează Biroul de presă al IPJ Călăraşi.

În urma verificărilor efectuate, pe bancheta din spate a autoturismului s-a observat un bagaj voluminos, în care au fost descoperite 280 de pachete de ţigări de diferite mărci, netimbrate, fără ca cei care le transportau să poată prezenta acte de provenienţă.

Conform declaraţiilor celor două persoane, bunurile aparţineau lui T. ION, faţă de care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform Legii 12/1990 R, toate pachetele de ţigări, în valoare de 1400 lei, fiind ridicate în vederea confiscării.