in

Ameninţată şi cu maşina distrusă, Alina Jipa nu se lasă intimidată

Alina Jipa PSD CalarasiDeşi PSD a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Călăraşi, social-democraţii reclamă fraude electorale, acuzând PDL de comiterea mai multor ilegalităţi.

Preşedinta organizaţiei judeţene de femei a PSD şi consilier judeţean, Alina Jipa, a fost agresată în ziua alegerilor, chiar în faţa Primăriei din comuna Vâlcelele. Ea spune că apropiaţi ai primarului Vasile Iliuţă (PDL) au ameninţat-o şi i-au lovit intenţionat autoturismul pentru că aceasta şi-a permis să supravegheze o secţie de vot pentru a preîntâmpina acte de turism electoral.

Alin Jipa spune că a fost ameninţată, de faţă cu mai multă lume, dar nu-şi va retrage declaraţiile indiferent de consecinţe: „Eu nu voi renunţa. Mă aştept la absolut orice. Să mă ameninţe şi să-mi distrugă ce vor, dar mie nu mi-e frică. Voi merge până în pânzele albe.”

O altă membră a PSD. Maria Dragomir reclamă că a fost ameninţată în comuna Sohatu, de cei care transportau oameni la secţiile de votare. Femeia povesteşte că un individ i-ar fi spus „Dacă nu te potoleşti, îţi iau gâtul.”

Călăraşi: Cursurile din trei şcoli – suspendate din cauza gripei porcine

Călăraşi: Gripa porcină a închis o şcoală întreagă