Amna ne spune “Ce rămâne de făcut” VIDEO

Amna revine cu o piesă nouă, “Ce rămâne de făcut”, pe care cântă împreună cu rapperul Keed. Acest track pop primeşte un videoclip filmat într-o sală de antrenamente de box şi arte marţiale.

Noul single, “Ce rămâne de făcut” este compus de Amna împreună cu Liviu Teodorescu, Ionuţ Vasilache şi Ioniţă Bogdan David. Amna cântă despre iubirea la timpul trecut, momentul acela când relaţiile întâmpină probleme şi cei doi nu se mai înţeleg. Artista apare într-o sală de antrenamente, lângă un sac de box şi într-un decor urban.

Keed, component al trupei Şatra B.E.N.Z îşi face intrarea în clip în mod spectaculos, cu mănuşi de box în flăcări. Rapperul cântă pe un fundal în flăcări, în varianta nocturnă şi iluminată de neoane a sălii de fitness. Muzicianul ne prezintă perspectiva masculină a iubirii despre care cânta Amna, cu probleme de comunicare.

Negativul este unul cu percuţie subtilă, un bas plin de ritm şi sample-uri vocale bine mixate. Despre această colaborare Amna a declarat următoarele:

Eu şi Liviu Teodorescu eram în avion când mi-a arătat acest refren. M-a cucerit din prima. Apoi am intrat în studio şi a urmat construcţia piesei alături de Yoghi, un bun prieten de-ai noştri, şi Keed. Sunt foartă mândră de acest proiect şi mă regăsesc cu totul în acesta piesa. Videoclipul este unul de imagine, iar datorită lui Silviu Mindroc, un profesionist desăvârşit, totul a decurs absolut minunat la filmări.

Citește mai mult:www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: