Ana Baniciu cântă despre frământările inimii VIDEO

Ana Baniciu, fosta componenta Lala Band şi fiica lui Mircea Baniciu a lansat piesa “Tu, Inima”. Melodia-confesiune este însoţită de un videoclip, care prezintă o relaţie cu probleme şi fantasme din trecut.

“Tu, inima” este pentru Ana Baniciu mai mult decât o piesă, ci mai degrabă o confesiune şi o poveste a unor momente din viaţa sa. Totul începe lasciv şi provocator, cu “dragoste nebună şi buza de sus muşcată”. Pasiunea păleşte şi dragostea este lovită de gelozie pe parcursul clipului. Tentaţiile, fantasmele din trecut şi neîncrederea sapă în relaţie.

În lumini stroboscopice el şi ea se luptă să menţină pe linia de plutire ceea ce era cândva dragoste. În refren artista întreabă inima care nu o ascultă de ce se lasă atât de uşor călcată în picioare. Din ciclul “the heart wants what it wants”, inima e în contradicţie cu mintea atunci când intervine pasiunea.

Câştigătoarea primului sezon de “Asia Express” apare în acest clip alături de Rapha Tudor şi Răzvan Bănică. Ambii i-au fost colegi în serialul ProTV “Pariu cu Viaţa”.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: