Andreea Bălan a lansat o piesă despre noi începuturi VIDEO

Iubirea este prezentată de Andreea Bălan cu multă candoare în noul videoclip ”Poveste de toamnă”. Artista ne amintește că indiferent în ce stadiu al iubirii ne-am afla, acest sentiment ne luminează viețile, momentele triste fiind simple etape în drumul către descoperirea unei noi forme de dragoste.

Compusă de Ionuț Bacula (Papu) și Vlad Manolache, “Poveste de toamnă” este o piesă despre noi începuturi, dar și despre curajul de a depăși momentele dificile. Videoclipul regizat de Kobzzon subliniază prin imagini o “poveste de toamnă” pusă pe note muzicale într-un decor arămiu, plin de romantism.

“Dragilor, în prag de toamnă, pun în scenă o nouă poveste muzicală în care iubirea, blândețea și magia își dau întâlnire în același loc. “Poveste de toamnă” este aici pentru voi și redă în versuri iubirea, în diferite forme și în fiecare stadiu al său, începută sau ajunsă la final. Odată ce cunoști dragostea, o poți recunoaște oriunde. Îți luminează chipul, îți sclipesc ochii și îți oferă cel mai sincer și frumos zâmbet, iar când apare, îți schimbă lumea”, a declarat Andreea Bălan.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: