Antonia cântă despre o dragoste care doare VIDEO

Antonia a lansat o nouă piesă în limba engleză, “Rebound”, un track melancolic, de toamnă, cu un clip nou. Artista apare singură la bar, în faţa unui shot, meditând la ceea ce a pierdut şi ce urmează după o criză sentimentală. Spre final de clip Antonia pozează acoperită doar de o chitară într-o ipostază artistică.

Gata cu piesele vesele şi lascive! Antonia a lansat prin “Rebound” un imn al fetelor care se pregătesc de toamnă, de melancolie şi de visare cu ploaia ce bate în geam. Piesa este una pop cu influenţe R&B şi a fost compusă de către Emily Kocontes, Zev Troxler, Jayson DeZuzio, Mădălin Roșioru (MADS). Single-ul este produs de Mădălin Roșioru (MADS) cu care artista a colaborat și la “Lie I Tell Myself”. Aşa cum spune şi numele, acest track este despre fetele care încearcă să treacă peste o despărţire.

Şi nu oricum, ci cu un “rebound”, o relaţie de scurtă durată cu primul apărut, care niciodată nu se termină bine. Iată mesajul Antoniei legat de noua sa melodie:
“Rebound” e genul acela de piesă în care se regăsesc mai mult fetele. Este vorba despre o fată care încearcă să treacă peste o relație care s-a încheiat împotriva voinței ei, iar ea încă se mai gândește la el. Și deși caută soluții să îl uite, nu reușește. Este o piesă de dragoste, dar o dragoste care doare.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: