Antonia şi Alina Ceuşan, în cel mai fierbinte clip al verii VIDEO

Antonia şi Alina Ceuşan ne prezintă cel mai fierbinte clip autohton al verii pe care o resimţim deja în aer. Se numeşte “Como Ay” şi ilustrează o piesă de club în spaniolă cu un flirt senzual între două dive sexy şi pline de secrete.

ANTONIA a cooptat-o pe Alina Ceuşan, creatoare de conţinut, influencer pe Instagram şi participantă la Asia Express pentru un videoclip incendiar. Cele două îşi încep flirtul pe terenul pe golf pentru a îl încheia în bucătărie, acoperite de faină şi cu multiple aluzii senzuale sub formă de metafore culinare. “Como Ay” este o piesă de club, dansabilă la modul sacadat, plină de bas şi sintetizatoare care fac să reverbeze bolizii celor care ascultă la maxim EDM.

Colorizarea iese în evidenţă în special în secvenţele cu lumină albastră din baia clubului, unde un “foot fetish” devine vedetă. Apoi Antonia se joacă cu baloane uriaşe portocalii şi îşi împodobeşte chipul cu pistrui falşi. Scenele din bucătărie de la final sunt demne de o variantă 18+ a unei emisiuni culinare. Cele două dive nu se feresc să se îmbrăţişeze, mângâie sau chiar să se apropie milimetric de sărut.

Citește mai mult: www.infomusic.ro

Unii au citit și asta: