in

Apă caldă cu miere. Beneficii pentru organism

Apa caldă cu miere este o băutură accesibilă ce oferă numeroase beneficii pentru sănătate. Aceasta este utilizată de foarte mult timp ca remediu împotriva mai multor boli.

Când ne trezim, ne grăbim și nu avem timp suficient să ne pregătim organismul pentru a face față noii zile. Servim o cană de cafea și un mic dejun rapid, apoi pornim la drum.
Ca să începem ziua cu dreptul, apa caldă cu miere este un veritabil aliat. Combinând această băutură cu o dietă sănătoasă și un mic dejun hrănitor, vom ieși din casă cu mai multă energie și cu un sistem imunitar mai puternic.

În articolul de azi, te invităm să descoperi cinci motive pentru care apa caldă cu miere nu ar trebui să lipsească din dieta ta zilnică.

5 beneficii oferite de apa caldă cu miere
1. Susține pierderea în greutate
După cum bine știi, mierea este un înlocuitor excelent al zahărului. Acest aliment este bogat în aminoacizi, vitamine și minerale. Mierea nu ar trebui să lipsească din nicio dietă sănătoasă, ea ajutându-ne să reducem aportul de calorii, astfel încât să pierdem în greutate.

Dacă alegi să-ți începi ziua cu un pahar de apă caldă cu miere, vei profita de niște beneficii incredibile. Printre altele, această băutură:
Curăță organismul;
Este sățioasă;
Îmbunătățește digestia și previne constipația;
Oferă energie și ne permite să fim mai activi.

Pentru a slăbi în mod sănătos, nu ezita să bei un pahar de apă caldă cu miere și un vârf de cuțit de scorțișoară. Dacă servești această băutură când te trezești și înainte de culcare, îți vei accelera metabolismul.

2. Îmbunătățește digestia
Așa cum am menționat și la începutul acestui articol, este indicat să bei apă caldă cu miere pe stomacul gol, de îndată ce te trezești.

Acesta este momentul în care sucurile digestive sunt mult mai receptive la componentele naturale ale mierii și la enzimele acestora.
Apa caldă înmoaie toxinele ce se lipesc de intestine și stimulează eliminarea deșeurilor.
Mai târziu, datorită faptului că intestinele sunt mai curate și stomacul este protejat, vom putea digera alimentele pe care le consumăm mult mai bine, iar organismul nostru va absorbi mai ușor nutrienții.
De asemenea, mierea este un antibiotic natural. Acest aliment ajută organismul să lupte împotriva bacteriilor care provoacă infecții gastrice.

Citește mai mult: dozadesanatate.ro

Written by infomuntenia.ro

Călărași: Au loc tratamente de deratizare

Irina Rimes, despre dragostea trăită intens și pasional VIDEO