Are loc Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții 2019

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași organizează vineri, 18 octombrie 2019, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenții Promoției 2019.

Evenimentul va facilita cunoaşterea pieței muncii şi a ofertelor venite din partea mediului economic călărășean de către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum şi a beneficiilor/subvențiilor financiare acordate din bugetul asigurărilor de șomaj.

În acest context, sunt invitați toți absolvenții promoției 2019 aflați sau nu în evidența AJOFM Călărași, precum și agenții economici care doresc să ofere o șansă pe piața muncii acestor tineri.

Deşi este o acţiune destinată proaspeților absolvenți, orice persoană aflată în căutarea unui loc de muncă este binevenită, agenţia oferind locuri de muncă şi pentru persoanele cu experienţă.

„Unul din obiectivele Agenției Județeane pentru Ocuparea Forței de Muncă Călărași, este ca tinerii cu vârsta mai mică de 25 ani, care își pierd locul de muncă sau care nu găsesc unul după terminarea studiilor, să primească o ofertă de bună calitate, fie de angajare, fie de continuare a educației prin formare profesională sau de intrare în stagii de ucenicie” a precizat Nicolae Chirana, director executiv al AJOFM Călăraşi.

Agenţii economici care doresc să participe la bursa locurilor de muncă în vederea recrutării de personal sunt rugaţi să contacteze Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Călărași la telefon: 0242/318.376 sau e-mail : ajofm@cl.anofm.ro.

Unii au citit și asta: