Arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru trafic de droguri de risc

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Călărași, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T – B.T. Călărași, au depistat în flagrant un bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

La data de 19 iunie a.c., polițiștii au organizat și realizat o acțiune de prindere în flagrant, pe raza municipiului Călărași, fiind depistată o persoană care avea asupra sa 25 de grame de cannabis și un cântar de precizie.

În continuarea cercetărilor, pentru documentarea activității infracționale a persoanei în cauză, a fost efectuată o percheziție domiciliară pe raza localității Roseți, județul Călărași, ocazie cu care au fost descoperite și ridicate 250 de grame de cannabis, 1 telefon mobil, 1 cântar electronic, 27.000 de lei, 1.150 de euro și 100 de lire sterline.

Astfel, în urma probelor administrate în cauză, un bărbat în vârstă de 34 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, iar la data de 20 iunie a.c., instanța de judecată a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de risc.

Unii au citit și asta: