in

Astăzi | Programul vizitei lui Traian Băsescu la Călăraşi (foto)

traian basescu la calarasi|Astăzi, preşedintele României, Traian Băsescu va fi prezent la Călăraşi. Despre vizita acestuia se ştia încă de acum două săptămâni, când se anunţase că va veni la Călăraşi pe 8 septembrie, de Sfânta Maria, numai că din cauza ceremoniei de lansare a primului autovehicul Ford produs la Craiova, preşedintele şi-a amânat vizita.

Traian Băsescu va fi astăzi în municipiul Călăraşi, la ora 11,30 urmând să participe la dezvelirea statuii Reginei Maria, în Parcul Central.

La ora 12,10, preşedintele Băsescu are trecut în program vizitarea fabricii de mezeluri ALDIS, urmând ca la ora 13,25 să fie prezent în comuna Vâlcelele, unde va avea o întâlnire cu autorităţile locale şi fermierii pe tema „Agricultură şi dezvoltare rurală în judeţul Călăraşi”.

Update 1: Preşedintele Traian Băsescu a fost primit în faţa Primăriei municipiului Călăraşi, de către primarul Nicolae Dragu, a primit cheia oraşului şi a fost servit cu pâine şi sare

Update 2: Preşedintele Băsescu s-a îndreptat către Parcul central, pe jos, acolo unde are loc festivitatea de dezvelire a monumentului închinat Reginei Maria

Update 3: primarul Nicolae Dragu a ţinut un discurs în faţa muilţimii strânse în Parcul Central. Şi preşedintele Traian Băsescu s-a adresat oamenilor.

Foto cu câteva minute înainte de sosirea preşedintelui Traian Băsescu în Parcul Central: