Atelierele lui Mărțișor, la Muzeul Dunării de Jos

Muzeul Dunării de Jos Călărași, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Călărași, invită călărășenii să le fie oaspeți la primele sărbători ale primăverii marcate de Dragobete și Mărțișor.

În zilele de 24, 26 februarie și 1 martie 2021, la Secția Arheologie a muzeului din str. 1 Decembrie 1918 (Demisolul Consiliului Județean Călărași), se vor desfășura Atelierele lui Mărțișor, ateliere de lucru, unde participanții vor realiza propriile mărțișoare.
Programul se va desfășura între orele 9:00 – 12:00, pentru zilele de 24 februarie și 1 martie, și între orele 9:00 – 13:00, pentru ziua de 26 februarie.

Programările se fac la numărul de telefon 0746.051.267.
Grupurile vor cuprinde maxim 20 persoane.
Taxa de participare este de 2 lei/persoană/atelier.

Datorită contextului epidemiologic actual, activitățile se vor derula respectând condițiile impuse de pandemia de Covid-19. Toți participanții vor păstra o distanță de cel puțin 1 m față de celelalte persoane și vor purta mască de protecție. Muzeul va pune la dispoziția participanților doar materiale dezinfectante. În același timp, nu vor putea participa la activități persoanele care prezintă febră, tuse sau rinoree.

Unii au citit și asta: