Au condus fără a avea permis și au obținut câte un dosar penal

În dimineața zilei de 04 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Gălbinași au depistat pe DJ 301, pe raza comunei Vasilați, județul Călărași, un bărbat în vârstă de 29 de ani, din București, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis și aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

La data de 03 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Valea Argovei au depistat o tânără în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis.

*

În ziua de 03 septembrie a.c., polițiștii au prins pe raza comunei Dor Mărunt, județul Călărași, un bărbat în vârstă de 50 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autovehicul, deși consumase alcool.

La testarea cu aparatul etilotest acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,89 mg/l alcool în aerul expirat.

Cel în cauză a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

*

Polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Grădiștea au depistat în ziua de 03 septembrie a.c., un bărbat în vârstă de 72 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un moped, deși nu poseda permis de conducere.

Pe numele bărbatului, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis

Unii au citit și asta: