Burse stART pentru elevii talentați

Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia oferim, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a-și duce talentul la următorul nivel și pentru a-și îndeplini visurile.

Aflate la a 6-a ediție, Burselor stART înseamnă o nouă șansă pentru liceenii talentați din țară.

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX-a până la a XII-a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură, muzică, vlogging, scriere creativă, fotografie, înscriși într-o instituție de învățământ din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.

Elevii se pot înscrie pe site – http://scoaladevalori.ro/bursele-start/, și apoi pot câștiga o bursă de 4600 de lei sau chiar 6000 de lei pentru anul 2021, bani care să îi ajute să-și dezvolte pasiunea din domenii precum: desen, pictură, muzică, scriere creativă, fotografie sau vlogging.

Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.

Programul Bursele stART se află la cea de-a șasea ediție. În cei cinici ani de desfășurare, liceeni talentați la pictură şi desen, muzică, scriere creativă, vlogging, fotografie, din 20 orașe au primit 230 de burse în valoare totală de 782.000 lei. Astfel, tinerii artiști au putut să se concentreze mai mult asupra actului creației şi să dea curs oportunităţilor profesionale fără a mai fi preocupaţi de aspectele financiare.
Urmărește pe blogul Şcoala de Valori şi pe pagina de Facebook a programului poveștile bursierilor din edițiile anterioare.

Unii au citit și asta: