in

Triatlonul de la Mamaia are loc pe 2 octombrie. Cum poți să te înscrii

Smartatletic, organizator al celei mai mari competitii de triatlon din Estul Europei, anunta ca inscrierile sunt deschie pentru editia cu numarul 13 a competitiei de triatlon H3RO Mamaia, care va avea loc pe data de 2 octombrie 2021.

Pe lângă pasionatii de triatlon, la startul competitiei si-au confirmat, deja, prezenta sportivii din echipa Olimpica a Romaniei, Felix Duchampt si Antoanela Manac, precum si cei mai buni triatlonisti din loturile nationale de triatlon.

Federatia Romana de Triatlon anunta ca va lansa echipa de perspectiva olimpica pentru Jocurile Olimpice, Paris 2024 în cadrul acestei competitii.

Organizatorii estimeaza ca evenimentul va grupa, la start, 500 de sportivi respectand normele covid 19 in vigoare. Competitia va îngloba doua Campionate Nationale si doua Cupe ale Romaniei.

Premiile totale vor fi record in valoare totala de 42 200 de lei.

Până în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO Mamaia a mai fost gazda a patru Cupe Europene, punând astfel România pe harta europeana a competitiilor majore de triatlon.
Înscrierile se fac pe site-ul www.h3ro.org  , unde sunt disponibile mai multe detalii despre eveniment.

H3RO Mamaia este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de ACS SMARTATLETIC. Valoarea totală a proiectului este de 210 419, 19 lei.

Clădire din Jegălia, sediu pentru pompieri și SMURD

Mai puțin plumb și cadmiu în alimente, de la finalul lunii august