Au “obținut” câte un dosar penal pentru că au condus băuți

În timpul activităților desfășurate de polițiști pe drumurile publice din județul Călărași la data de 13 noiembrie 2017, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale și au fost constatat 2 infracțiuni la regimul circulației rutiere.

Pe raza orașului Lehliu Gară a fost depistat un bărbat de 23 ani, care conducea un autoturism și a prezentat la testarea cu aparatul etilotest o concentrație alcoolică de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Un bărbat de 50 din municipiul București a fost prins de polițiști în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului Lehliu Gară, județul Călărași, și prezenta o concentrație alcoolică de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În ambele situații, au fost întocmite dosare penale sub aspectul comiterii de infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Obiectivul principal al acțiunilor polițiștilor este salvarea de vieți și prevenirea accidentelor rutiere prin depistarea și sancționarea celor care pun în pericol siguranța traficului.

Unii au citit și asta: