Au rămas fără primar: Alegeri în comuna Gălbinaşi

În luna septembrie, cel mai probabil, în comuna Gălbinaşi, se vor organiza alegeri anticipate pentru desemnarea primarului după ce edilul-şef, Tudor Romanescu şi-a dat demisia din funcţie.

Şeful de partid al acestuia, liderul PDL Călăraşi, Marian Dinulescu, a declarat că Romanescu „are nişte probleme de sănătate şi personale” şi bănuieşte că actualul viceprimar, Radu Paul, va fi candidatul democrat-liberalilor pentru această funcţie.

Preşedintele PDL Călăraşi a mai spus că nu are cunoştinţă ca Tudor Romanescu să aibă probleme cu DNA, răspunzând unei întrebări venite din partea ziariştilor.

Presa centrală a relatat, anul trecut, despre un caz în care primarul comunei Gălbinaşi, Tudor Romanescu, ar fi fost agresat, ameninţat cu pistolul şi bătut de membrii unui grup interlop.

Unii au citit și asta:

4 Comentarii

  1. domnilor de la bucuresti trimeteti un primar competent acolo la galbinasi/ei vor sa il puna la conducere pe unul de ii zice Babache/sti ti cate clase are ?va spun eu 2 mai mult ca trenu .babache este un analfabet si vrea mafia roma din galbinasi sa il puna primar ca este nasul lui Marian Albu sa mai manance si ei niste banuti/ca celalalt primar Romanescu a mancat destul are 7 case.sa vina fiscul sa il controleze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*