Au reînceput lucrările de întreținere în parcurile din Călărași

Primăria Călărași informează călărășenii că au reînceput lucrările de întreținere în parcurile din municipiul Călărași.

Această măsură a fost luată având în vedere măsurile de relaxare privind circulația, care vor începe odată cu încheierea stării de urgență, după data de 15 mai 2020.

Există premisele ca parcurile să fie deschise populației, cu anumite reguli, însă locurile de joacă vor rămâne închise momentan.

Până luni, 11 mai a.c., s-au realizat lucrări de cosit în Parcul Central, Parcul Luceafărului și Parcul Năvodari, iar lucrările continuă în Parcul Navrom, Parcul Dendrologic, Parcul Dumbrava și Parcul Constructorului.

În noaptea de marți, 12 mai, spre miercuri, 13 mai, se vor efectua tratamente împotriva țânțarilor și căpușelor pe raza municipiului Călărași, deci și în parcuri și zone verzi.

Călărășenii sunt încurajațo, în continuare, să se protejeze individual, prin purtarea măștii de protecție, și să respecte toate sfaturile și recomandările autorităților.

Specialiștii atrag atenția că o relaxare în comportamentul individual al fiecăruia dintre noi poate însemna întârzierea unei victorii în această bătălie pe care o ducem împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus.

Unii au citit și asta: