in

Autoturism furat depistat de poliţiştii din Calarasi

Autoturismul Chevrolet Captiva a fost furat din Bucureşti

Vineri, 18 iunie a.c., poliţişti din cadrul Biroului Rutier Călăraşi au depistat în trafic un autoturism furat de pe raza Municipiului Bucureşti, condus de persoane suspecte de sustragerea de bunuri dintr-o staţie PECO, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

În jurul orei 11,30, în baza sesizării primite de la Secţia Poliţiei Autostrăzi privind furtul mai multor bunuri dintr-o staţie de alimentare cu carburant de pe A2 de către persoane care se deplasează cu un autovehicul marca Chevrolet Captiva, poliţiştii din Călăraşi au procedat la efectuarea de verificări pentru identificarea suspecţilor.

Autoturismului semnalat a fost oprit în trafic, pe Strada Prelungirea Bucureşti, la intrare în Municipiul Călăraşi. Acesta era condus de M. VERONICA, de 34 ani, din Municipiul Bucureşti, iar în interior se mai aflau alte 5 persoane. Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că autovehiculul figurează ca furat de pe raza Municipiului Bucureşti din data de 16 iunie a.c..

S-a reuşit recuperarea mai multor bunuri alimentare şi cosmetice care au fost găsite în autoturism, existând suspiciunea că au fost sustrase de suspecţi. Persoanele identificate şi bunurile recuperate au fost predate pentru continuarea cercetărilor poliţiştilor din cadrul Secţiei Poliţiei Autostrăzi.