in

Azi, la Călăraşi, a început Târgul Internaţional de Toamnă (foto)

Targul International de Toamna Calarasi (3)Azi, pe platoul din faţa Prefecturii Călăraşi , s-a deschis Târgul Internaţional de Toamnă „Agricultura Călărăşeană Europeană”. Târgul va funcţiona până duminică după amiază. Evenimentul expoziţonal este organizat de  Camera de Comerţ Călăraşi şi Direcţia pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală Călăraşi.

La târg participă firme de utilaje pentru agricultură din mai multe ţări europene, dealtfel trei sferturi din spaţiul expoziţional este ocupat de tractoare, combine şi alte echipamente agricole. Numărul producătorilor de legume şi fructe este relativ mic, însă tarabele cu recoltele de toamnă au fost cele mai vizitate, de la primele ore ale deschiderii târgului.

În foaierul Centrului de cultură şi administraţie Barbu Ştirbei mai multe firme, nu neapărat cu specific agricol, îşi fac cunoscute ofertele de servicii sau mărfurile produse şi comercializate de acestea. În această seară şi mâine, centrul oraşului va deveni loc de promenadă pentru călărăşeni şi datorită grătarelor de mici şi a dozatoarelor de bere.