in ,

Bani pentru lucrări de distribuție a gazelor, obținuți pentru comuna Borcea

Luni, 25 septembrie 2023, primarul comunei Borcea, Aniel Theodor Paţurcă, a semnat contractul de finanțare a lucrărilor de distribuție a gazelor naturale prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny.
Aproximativ 8 milioane de lei vor fi folosiți pentru proiectul “Sisteme de distribuție a gazelor naturale, inclusiv branșamente precum și racordul la sistemul de transport al gazelor naturale”.

Președintele Organizației Județene PNL Călărași a transmis un mesaj cu privire la această realizare:
”Primul contract, la nivel național, de finanțare a unor lucrări de distribuție a gazelor naturale prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny a fost semnat astăzi (n.r. 25 septembrie) de către administrația liberală a comunei Borcea, în prezența ministrului Dezvoltării, Adrian Ioan Veştea.
Primarul Aniel Theodor Nedelcu Pațurcă obține finanțare de circa 8 milioane lei pentru proiectul “Sisteme de distribuție a gazelor naturale, inclusiv branșamente precum și racordul la sistemul de transport al gazelor naturale”, bani cu care vor fi finalizate lucrările de amploare ce se desfășoară deja în comuna Borcea, începute cu bani din bugetul local. Gradul de realizare a acestui proiect este deja de 70%.
Felicitări, domnule primar!” Ciprian Pandea, senator PNL Călărași și preseșdinte PNL Călărași, Organziația Județeană