Bani tocaţi degeaba: Patinoarul din Călăraşi nu funcţionează nici vara nici iarna

Deşi zilele acestea se împlineşte un an de la inaugurarea patinoarului de la Călăraşi, suprafaţa acestuia n-a reuşit să cunoască prea multe perechi de patine. Mândria directorului Direcţiei judeţene de tineret şi sport, din acea vreme, patinoarul artificial din incinta stadionului Călăraşi a produs mai multe scandaluri decât divertisment.

Patinoarul se întinde pe o suprafaţă de 320 mp şi a costat 6 miliarde lei vechi, bani veniţi de la Ministerul Tineretului şi Sportului, în cadrul unui program care a prevăzut construcţia a patru patinoare artificiale moderne în România.

Patinoarul ar fi trebuit să fie deschis publicului larg, în orice anotimp, tehnologia folosită permiţând ca patinoarul să fie mutat, cu uşurinţă, dintr-o locaţie în alta. Cu toate acestea, patinoarul de la Călăraşi nu s-a bucurat de prea mult succes nici pe timp de vară dar nici acum… în plină iarnă.

Patinoarul pe care s-au cheltuit bani frumoşi zace acum acoperit de zăpadă, aproape uitat de călărăşeni, care dacă vor să se dea cu patinele o pot face… la Bucureşti. C-aşa-i în tenis!

Unii au citit și asta: