in

Bărbat găsit mort pe malul Dunării

politia-calarasiPoliţiştii Postului de poliţie Transporturi Navale Olteniţa au fost sesizaţi în ziua de 16 iunie a.c., ora 08,20, de către dispecerul de serviciu din cadrul I.P.J. Călăraşi cu privire la faptul C. LUCIAN, de 56 ani, din Olteniţa, a descoperit cadavrul unui bărbat pe malul stâng al Fluviului Dunărea, la km fluvial 426.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Călăraşi a constatat decesul persoanei. C. LUCIAN a declarat verbal că persoana decedată se numeşte I. FLOREA, care îi este rudă.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că bărbatul se afla la pescuit, în buzunarul stâng al pantalonilor, fiind găsite cheile unui autoturism, despre care C. LUCIAN a declarat că a recunoscut autoturismul aflat în la aproximativ 100 m de cadavru ca fiind al persoanei decedate. În prezenţa acestuia, s-a deschis autoturismul, în torpedou fiind găsită cartea de identitate a persoanei decedate, I. FLOREA, de 76 ani, din Olteniţa.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violenţă pe cap, corp, membre superioare şi inferioare, fiind transportat la S.M.L. Călăraşi în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.

Cercetările continuă de către poliţişti din cadrul Postului de poliţie Transporturi Navale Olteniţa pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor în care a survenit decesul.