Bărbați din Călărași, reținuți de polițiști pentru trafic de cocaină

Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Bucureşti şi Călăraşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T au efectuat 17 percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Călăraşi şi Ialomiţa, în urma unei acţiuni de prindere în flagrant.

Doi bărbaţi, care cumpărau cocaină din Bulgaria şi o vindeau la Călăraşi, au fost arestaţi preventiv.

Pe 8 martie a.c., poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate au surprins în flagrant în Punctul de Trecere a Frontierei Ostrov, pe sensul de intrare în ţară, o persoană având asupra sa 20 de grame de cocaină, destinată comercializării către consumatori din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa.

Ulterior, au fost efectuate 17 percheziţii domiciliare ocazie cu care au fost ridicate 3 cântare de precizie, 5 grindere şi o doză de cocaină.

Conform IPJ Călăraşi, doi bărbaţi cu vârste cuprinse între 39 si 44 de ani, ambii din municipiul Călăraşi, ar fi achiziţionat săptămânal din Bulgaria, personal sau prin intermediul unor cărăuşi, diverse cantităţi de cocaină, pe care ar fi comercializat-o către consumatori din judeţele Călăraşi şi Ialomiţa, la preţul de 100 de euro doza.

Bărbaţii au fost reţinuţi şi prezentaţi instanţei de judecată, fiind dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de mare risc intern şi internaţional.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale, iar în activităţi au fost angrenaţi poliţişti din cadrul P.T.F. Ostrov şi jandarmi.

Unii au citit și asta: