Băsescu vine la Călăraşi doar dacă PDL adună destui oameni

Basescu la Calarasi (38)Întrebat dacă Traian Băsescu va veni şi la Călăraşi, în campania electorală, liderul PDL Călăraşi – Marian Dinulescu a declarat: „Dacă vom fi în stare să organizăm un eveniment la care să strângem mai mulţi oameni, atunci ne va onora cu prezenţa.”

Până una alta, PDL-iştii se vor îmbarca, sâmbăta aceasta, în autobuze pentru a participa la o adunare electorală, cu participarea lui Traian Băsescu, care va avea loc la Constanţa.

Marian Dinulescu speră ca rezultatul alegerilor prezidenţiale să plaseze Călăraşiul peste media pe ţară a PDL, liderul democrat-liberal gândindu-se că ar putea obţine în jur de 40% din voturile alegătorilor, în favoarea lui Traian Băsescu.

Preşedintele PDL Călăraşi mai spune că sondajele proprii sunt liniştitoare dar „ne omoară media naţională. Voiculescu ne face varză. Sunt chemaţi la Antena 3 toţi frustraţii să-l înjure pe Traian Băsescu…”

Unii au citit și asta:

1 Comentariu

  1. „Dacă vom fi în stare să organizăm un eveniment la care să strângem mai mulţi oameni, atunci ne va onora cu prezenţa.”
    Daca nu e o baie de multime nu vine ?
    Nu e el presedintele caruia ii place sa se plimbe si sa vada problemele oamenilor?
    Sau daca nu sunt stransi in cireada toti el nu poate sa vina pentru ca nu are cine sa il aplaude?
    Cred ca m-am inselat eu vazand diferite reportaje la tv…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*