Bâtrân jefuit de 5000 RON. Hoaţa a ascuns banii în…anus

Agenţii Postului de Poliţie Transporturi Feroviare Ciulniţa au fost sesizaţi astăzi, 29 octombrie a.c., în jurul orei 07:20, de şeful de tren, de serviciu pe trenul accelerat 1822- 1, care circula pe ruta Arad – Constanţa, cu privire la faptul că, la plecare din staţia CFR Lehliu, o femeie a sustras o sumă de bani din buzunarul unui călător, anunţă Biroul de Presă al IPJ Călăraşi.

La sosirea trenului în staţia CFR Ciulniţa, la ora 07,53, poliţiştii au stabilit că, în timp ce călătorea cu trenul de la Bucureşti spre Constanţa, partea vătămată, Filipoiu Ion, de 80 ani, din oraşul Năvodari, Judeţul Constanţa, a fost acostat de o femeie, care, profitând de neatenţia sa, i-a sustras din buzunarul stâng al pantalonilor suma de 5000 lei.

Suspecta a fost identificată cu operativitate de poliţişti în persoana lui Anghel Violeta Florentina, de 35 ani, din Comuna Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, cunoscută cu antecedente penale, de la care au recuperat, într-o primă fază, suma de 2000 lei.

Comisarul şef Gheorgeh Sava, şeful Serviciului Poliţia Transporturi Călăraşi a declarat, la Radio Voces Campi, că poliţiştii au mai găsit, a doua zi, în camera de arest unde fusese reţinută, încă 300 de lei. În urma percheziţiei corporale şi a examinării radiologice s-a constatat că Anghel Violeta avea în anus un fişic de bani, aceştia urmând să fie recuperaţi ulterior.

Unii au citit și asta: