Bebe Cristodor nu vrea prefect: “Imi pare rau sa va dezamăgesc… dar la Calarasi avem un prefect”

Dan-Cristodor

Desi mai multe surse din cadrul PSD Calarasi indicau drept posibila schimbarea din functie a prefectului George Iacob, in locul acestuia urmand sa fie numit presedintele organizaţiei municipale Calarasi a PSD, Dan „Bebe” Cristodor, acesta din urma neaga aceasta posbilitate.

Intr-o postare pe Facebook, acesta precizeaza: „Imi pare rau sa va dezamăgesc sau nu…dar, la Calarasi avem un prefect, domnul George Iacob cu o atitudine, conduita si aptitudini de rezolvare a problemelor de dat exemplu si altor prefecţi. Nu imi doresc aceasta funcţie si nici nu o voi dori.

Domnul prefect a fost felicitat in repetate rânduri atat de către vicepremierul Liviu Dragnea cat si de ministrul Dan Sova pentru cum s a descurcat in ultimile doua saptamâni, asa ca nu ar fii motive pentru înlocuirea prefectului la Calarasi. Eu am o relaţie foarte buna cu domnul prefect si il voi susţine de fiecare data când va fii cazul. Multumesc!”

Bursa zvonurilor a fost alimentata de membri PSD rezidenti in Bucuresti, care aratau ca ministrul Dan Sova ar intentiona sa intervina la premierul Victor Ponta pentru schimbarea actualului prefect cu Bebe Cristodor, deşi acesta a repetat, cu câteva ocazii, că nu este interesat de aceasta functie.

Unii au citit și asta: