Biciclist accidentat mortal la intrarea în Calarasi

În  data de 01 iulie a.c., în jurul orei 06.20, Poliţia Municipiului Călăraşi a fost sesizată prin SUAU 112 de către A. DUMITRU, de 51 ani, din Oraşul Paşcani, Judeţul Iaşi, cu privire la faptul că pe D.N. 3 B a avut loc un accident rutier.

Din verificările efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în jurul orei 06.10, în timp ce conducea pe D.N. 3 B, la intrarea în Municipiul Călăraşi, autoturismul marca VW, G. VASILE, de 52 ani, din Călăraşi, a surprins şi accidentat un bărbat de aproximativ 50-55 ani, care conducea o bicicletă în acelaşi sens de mers şi nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei pentru a pătrunde pe un drum secundar.

În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului, care a fost transportat la SML Călăraşi, fiind efectuate verificări în vederea stabilirii identităţii acestuia.

Conducătorul auto posedă permis de conducere şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând a se propune soluţie prin parchet.

Unii au citit și asta: