Călăraşi: Miercuri vine Blaga dar Iliuţă tot nu ştie cu cine votează

Iliuta cu Blaga

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, va fi miercuri, 13 martie (după ce V. Iliuţă anunţase vizita pentru marţi, 12 martie), în Călăraşi pentru a se întâlni cu democrat-liberalii de aici, în încercarea de a-i convinge să-i dea votul, la Convenţia Naţională a PDL, pentru câştigarea şefiei partidului, la concurenţă cu Elena Udrea şi Monica Macovei.

Preşedintele interimar al PDL Călăraşi, deputatul Vasile Iliuţă spune că nu ştie cui va da votul său pentru şefia partidului, aşteptând să-i fie prezentate toate moţiunile, pentru a face o hotărâre în cunoştinţă de cauză.

„A prezentat moţiunea Elena Udrea, o va prezenta şi Vasile Blaga, vine şi Macovei… După aceea, vă spunem, înainte de Convenţie, cu cine am ales să mergem. Voi încerca să avem un vot unitar, să mergem pe o singură echipă, în funcţie de moţiunile ce ni se vor prezenta. Dacă vor exista discuţii şi nu vom ajunge la un consens cu cei 80 de delegaţi la Convenţie, voi lăsa să voteze fiecare cum crede de cuviinţă.”- a declarat Vasile Iliuţă.

Unii au citit și asta: