Bucureștenii merg la Chișinău pentru Unire

La 100 de ani la unirea Basarabiei cu România, toți cei din regiunea istorică Muntenia sunt chemați în capitala Republicii Moldovei pentru „Marea Adunare Centenară” din Chișinău, în data de 25 martie, împreună cu toată suflarea din Basarabia.

Alianța pentru Centenar organizează o excursie în Republica Moldova unde cei prezenți vor putea fi alături de cei care scriu istoria României. Bucureștenii pot opta pentru plecarea de vineri – 23 martie, de la orele 23:00 din fața Teatrului Național din București (Piața Universității). Deplasarea se va face cu o cursă specială de autocar București-Chișinău, care va ajunge la destinație sâmbătă înainte de prânz. Prețul acestei excursii este de 150 RON, sumă în care este inclus atât transportul dus-întors, cât și o noapte de cazare.

Alternativ, bucureștenii au la dispoziție opțiunea cu plecare de sâmbătă – 24 martie de la orele 23:00 din din fața Teatrului Național din București, cu sosire duminică dimineață. Prețul acestei excursii este de 100 RON, suma incluzând transportul dus-întors.

Duminică, 25 martie 2018, de la ora 12:00 are loc Marea Adunare Centenară la care sunt așteptate să participe 100.000 de persoane. După eveniment, va fi program liber de vizitare și de cumpărături, iar începând cu ora 18:00 se va pleca înapoi spre București, atât pentru participanții sosiți de sâmbătă, cât și pentru cei sosiți duminică.

Pentru înscrieri și alte detalii, cei interesați să participe sunt rugați să contacteze organizatorii:
Ștefan Lupu: 0724 840 009

Unii au citit și asta: