Bunuri materiale în valoare de 900 mii lei, salvate de Pompieri

pompieri-isu-descarcerare-1

Un echipaj de stingere din cadrul Secției Dragalina a intervenit timp de aproximativ 50 de minute pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un spațiu comercial din Dragalina, în dimineaţa zilei de sâmbătă, 14 februarie.
Pompierii militari au acționat eficient, lichidând incendiul în limitele găsite, fiind astfel posibilă salvarea mai multor bunuri materiale în valoare de circa 900.000 de lei.

Pompierii militari din cadrul Secției Dragalina au fost solicitați să acţioneze pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un spaţiu comercial, proprietate privată, aparținând unei societăți din localitate.

La sosirea echipajului de stingere, incendiul se manifesta foarte violent, cu flacără şi cu fum dens în interiorul spațiului comercial și la nivelul acoperișului acestuia, fiind cuprinse de flăcări mai multe bunuri alimentare și nealimentare. Se pare că incendiul a fost observat târziu, acesta dezvoltându-se rapid din cauza cantității mari de materiale combustibile aflate în interiorul magazinului.

Potrivit primelor cercetări efectuate de către pompierii militari la faţa locului, se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit electric produs la un aparat electrocasnic lăsat sub tensiune (ladă frigorifică).

Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, de capacitate mărită, acționând pentru lichidarea incendiului timp de aproximativ 50 de minute. În urma incendiului, au ars trei lăzi frigorifice, un cuptor cu microunde, un copiator xerox, un aparat de feliat, o casă de marcat, bunuri alimentare și nealimentare, materiale textile și rafturi din lemn, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de aproximativ 40.000 de lei.

Exista pericolul ca arderea să se extindă și la alte bunuri materiale aflate în imediata vecinătate, însă pompierii militari au intervenit prompt și au lichidat incendiul în limitele găsite, salvând bunuri materiale în valoare de aproximativ 900.000 de lei.

Unii au citit și asta: