in

Bursă | Valoarea acţiunilor Prefab s-a dublat


milut1Societatea de construcţii Prefab a avut anul acesta una dintre cele mai mari creşteri la Bursă, notează Ziarul Financiar, în ediţia sa de ieri.

Deşi criza financiară a afectat puternic foarte multe societăţi, Prefab S.A. a avut o creştere a valorii acţiunilor cu 95%, anul acesta. Doar Alumil Rom Industry a mai egalat această performanţă, dintre toate societăţile listate la Bursă.

Cu toate acestea, omul de afaceri Petre Marian Miluţ i-a îndemnat la prudenţă pe oamenii de afaceri prezenţi la punctul de lucru din Călăraşi a societăţii Prefab, cu ocazia unei mese rotunde pe tema contracarării efectelor crizei.

Aproximativ 30 de reprezentanţi ai unor societăţi comerciale, din România, cu care Prefab are relaţii de afaceri au fost prezenţi, astăzi, la Călăraşi, invitaţi de Petre Marian Miluţ la o dezbatere pentru creionarea unei strategii comune anticriză.

Miluţ a atras atenţia şi asupra climatul de maximă neîncredere din societatea românească, pornind de la sistemul financiar-bancar până la neîncrederea afişată faţă de politicienii care s-au depărtat de nevoile celor care i-au trimis să-i reprezinte în structurile de conducere economică şi administrativă a României.

Petre Marian Miluţ este preşedintele Uniunii Naţionale a Patronatului Român. Nemulţumit de atenţia pe care guvernanţii au acordat-o mediului de afaceri şi societăţii din România, Petre Marian Miluţ s-a implicat, de câţiva ani şi în politică, deţinând în prezent funcţia de preşedinte, la nivel naţional, al PNŢCD. Miluţ este candidat al PNŢCD şi la alegerile europarlamentare din 7 iunie.

Marius STROE | infoMuntenia.ro