Câinii latră, ursul merge | Preşedintele Consiliului judeţean Călăraşi face comisii ca să se afle în treabă

Raducu Filipescu Consiliul judetean Calarasi

După ce pe forumul paginii web a Consiliului judeţean Călăraşi au apărut mai multe sesizări care semnalau nereguli în activitatea directorului interimar al Centrului cultural judeţean, Liviu Anghel, preşedintele Răducu Filipescu s-a grăbit să dispună înfiinţarea unei comisii de analiză.

Comisia a  venit cu un raport abia după 6 luni, raport prezentat în ultima şedinţă de Consiliu judeţean Călăraşi. Deşi în raport sunt semnalate o serie de nereguli în activitatea directorului Liviu Anghel, nimeni nu a avut nimic de comentat. Consilierii PSD au votat la fel ca cei din PNL. Adică pentru numirea lui Liviu Anghel ca director la Centrul Cultural judeţean Călăraşi. Consilierii PDL nu au deschis nici ei gura să vorbească despre neregulile pe care le-au văzut consemnate în Raportul care li s-a prezentat. Ei s-au abţinut de la vot. Au conştiinţa împăcată.

În timpul acesta preşedintele liberal al Consiliului judeţean Călăraşi, Răducu Filipescu, era mai mult decât mulţumit că fostul candidat pe listele PNL, Liviu Anghel, a fost numit director fără să-l mai întrebe nimeni nimic. Câinii latră, ursul merge. Cum zicea Napoleon? „În politică, prostia nu este un handicap.” Ce dacă Raportul Comisiei de analiză a activităţii desfăşurate în cadrul Centrului Cultural judeţean Călăraşi semnala nişte nereguli în această unitate. Pe cine interesează?!

Comisia de analiză a tras concluzia că la Centrul Cultural judeţean starea de tensiune are mai multe cauze:
– „numirea” domnului Liviu Anghel pe post de director interimar, atitudinea şi comportamentul acestuia atât anterior numiri ca director interimar cât şi după această dată
– constituirea Consiliului de administraţie în mod arbitrar

– ore suplimentare acordate preferenţial
– lipsa parţială de încredere faţă de directorul interimar
– starea incertă privind ocuparea definită a postului de director

Dar toată lumea a închis ochii la aceste aspecte, nu sesizate de ziariştii subiectivi, ori de lumea rea pe la colţuri, ci de o Comisie formată în urma unei decizii a preşedintelui Consiliului judeţean Răducu Filipescu. Ce interes are Filipescu să închidă ochii la cele semnalate de Comisia pe care el a format-o?! De ce a format această Comisie dacă nu ia în seamă concluziile acesteia? Începe să fie limpede: ca să mimeze că este interesat de o rezolvare a problemelor de la Centrul cultural judeţean Călăraşi, ca după aceea, cu complicitatea consilierilor PSD şi PDL să facă tot ce şi cum îi convine.

www.infomuntenia.ro

Unii au citit și asta: