in

Câinii vagabonzi au pus stăpânire pe Călăraşi

Câinii vagabonzi se simt excelent în municipiul reşedinţă de judeţ Călăraşi, fără ca măcar autorităţile să-i deranjeze. Mii de câini au pus stăpânire pe o serie de cartiere din municipiul Călăraşi şi nu vorbim numai de zonele mărginaşe. Câinii vagabonzi pot fi văzuţi chiar în buricul târgului, în faţa Consiliului judeţean ori a Primăriei.

Într-un raport înaintat consilierilor municipali, Serviciul Public Pavaje Spaţii Verzi Călăraşi, autoritatea responsabilă de problema câinilor comunitari din Călăraşi recunoaşte că activitatea sa se desfăşoară cu greutate, având la dispoziţie doar 12 salariaţi şi o Dacia Pick-Up.

În urmă cu câteva zile, după ce un copil a fost muşcat de un câine fără stăpân, hingherii din cadrul Serviciului Public Pavaje Spaţii verzi au spus că nu pot interveni pentru prinderea câinilor pentru că le-a expirat asigurarea autoturismului.

În urmă cu un an, după ce mai mulţi consilieri locali i-au atras atenţia primarului Nicolae Dragu că problema câinilor vagabonzi trebuie rezolvată, acesta le-a propus consilierilor să dea o mână de ajutor comunităţii şi să-şi arate şi mila faţă de bietele animale: să adopte, fiecare, măcar un câine. Ba chiar, primarul Dragu i-a propus prefectului din acea vreme, Doru Ioan Tărăcilă să adopte un câine vagabond.

Fotografia din Călăraşi (intersecţie str. Prel. Bucureşti cu str. Zăvoiului) prezentată ne-a fost trimisă de un cititor şi deşi în imagine se văd 16 câini, omul spune că haita din zonă are 28 de câini. Număraţi pe sprânceană coadă dar nimeni nu ia nici o măsură.

Written by infomuntenia.ro

5 Comments

Leave a Reply
  1. Nu se ia nici o masura, pentru ca siguranta cetatenilor nu conteaza! Pana nu se intampla o nenorocire…

  2. Bagabontzeala curata, sa le de/a parizer din ala din padure, de la fabricutza aia fruntasa, se linistesc ca are E/uri, vraja marii cu asigurarea, daca ati facut scandal cu sterilizarea …acum suportati

  3. Pentru ŞEFUL LOR:
    Domnule dragă,ce crezi ca ai putea caştiga continuand să strici limba română? Crezi că eşti mai academic dacă scri asfel? Ai uitat că: „limba noastră-i o comoară?………” ( vezi bagabontz…,de/a..,fabricutz…,E/uri). Ar fi culmea să şi pronunţi aşa cum scri.Fi cu adevărat ŞEFUL LOR!

  4. bai dunarel, ma lasi, vezi ca ai mancat un ,,i” la scrii…, si ,,Fi” se scrie <>, articulat, lasa vrajeala, canta si tu la alta masa, ca faci corent vere ! sa scrii, sa fii – cred ca ai lipsit la ora respectiva, cat despre academic ….esti departe ca magarul de Polul Nord!

  5. Îmi placi .Vezi că poţi fi şi inteligent?Ai spirit de obsrvaţie dezvoltat.Acum te las cu ale tale. Dă-te rotund în continuare! Spor în viaţă! !Bai-bai!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Călăraşi: curcubeu la sfârşit de noiembrie (FOTO)

Record mondial pentru cele mai multe luminiţe de Crăciun într-un mall din Bucureşti