Trei călărăşence pe podiumul de la Maratonul Nisipului

În cadrul proiectului internaţional “Maratonul Nisipului”, din data de 26 martie, a avut loc un eveniment special dedicat sportului în familie, unde copiii au alergat împreună cu părinţii lor pentru strângerea fondurilor necesare modernizării Sectiei de Terapie Intensivă Nou-născuți a Spitalului Judeţean Constanţa.

Trei călărăşence au avut bucuria de a ocupa un loc pe podium:

Nădrag Teodora , care a ocupat locul I este instructor de aerobic la Family Road
Daniela Negulescu, cunoscută pentru participările și premiile obținute în concursurile cu bicicleta. De data aceasta, a dat dovadă că se descurcă foarte bine și fără ea. La alergarea din 26 martie 2017, a parcus distanța de 10 km în mai puțin de o oră – 55 minute și 46 de secunde. Pentru curioși, a ars 701 calorii. Timpul obținut i-a asigurat locul III.

La categoria +60, Pascu Elena a ocupat locul I.

Evenimentul internațional “Maratonul Nisipului”, aflat la a patra ediție, a fost organizat de Asociaţia “SanaSport” şi Radio România Constanţa, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, Primăria Constanţa şi Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral.

Proiectul sportiv este unul dintre primele competiţii sportive de anduranţă din Europa care se desfăşoară integral pe nisip şi, în acelaşi timp, un mijloc inedit de promovare a sportului de masă și a litoralul românesc la nivel internațional, staţiunea Mamaia fiind de câţiva ani punct de atracţie pentru sportivii internaţionali.

Unii au citit și asta: