in

Călărășeanca Daniela Negulescu transformă kilometri în speranță. Și tu poți să ajuți!

La acest sfârșit de săptămână, are loc evenimentul Hope on Wheels, organizat de HOSPICE Casa Speranței, cu sprijinul Kaufland România.

Pasionații de pedalat, și nu numai, pot ajuta la crearea unui spital de îngrijire paliativă pentru copii, lângă București.
Cei peste 22.000 de copii cu boli limitoare de viață, dintre care doar 2 din 10 pot primi îngrijire și alinare din partea sistemului, au nevoie de ajutor.

Susținătoare a cauzelor umanitare, călărășeanca Daniela Negulescu s-a înscris în competiție. Oricine poate dona pentru cauza pe care o susține Daniela: https://hospice.galantom.ro/fundraising_pages/view?id=37919

Cei care doresc să participe, se pot înscrie la una din următoarele categorii:
Bike Starter (10km)
Bike for good (20 km)
Bike Maniacs (40 km)
Crazy bike (100 km)
Fiecare kilometru pedalat înseamnă 1 euro care se va duce direct către construcția Spitalului Speranței.

Înscrierile se pot face aici: https://register.42km.ro/race-entries/select_race?event=ad5308f45805559e43b7218a3c1ea2fab2eaebd3

Startul competiției este pe 18 mai, la ora 5.00 a.m., iar finish-ul va fi pe 19 mai, la ora 21.00.
În acest interval poate fi parcursă distanța propusă. Nu contează viteza, ci doar numărul de kilometri înregistrat.
Fiecare cursă trebuie monitorizată prin telefon sau smartwatch cu o aplicație de mișcare care permite înregistrarea distanței parcurse (ex: Strava, Garmin, Polar, etc).

HOSPICE Casa Speranței, organizație non-profit înființată în 1992 la Brașov, a introdus conceptul de îngrijire paliativă în România și este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de acest tip.

Organizația are două spitale cu servicii integrate, în Brașov și București, echipe mobile în patru orașe – București, Brașov, Făgăraș și Zărnești, șase sedii destinate oferirii de îngrijire paliativă și educație și peste 100 de paturi pentru internare și activități adiacente, destinate îngrijirii persoanelor diagnosticate cu boli incurabile.