Călărășeanca Laurenția Culea lansează o carte pentru copii

Biblioteca Județeană ”Alexandru Odobescu” din Călărași invită călărășenii să participe la un eveniment cultural educativ, destinat copiilor între 1 și 101 ani, organizat în cadrul Programului de Vară Bibliovacanța 2018 – Ediția a II-a , prilejuit de apariția cărții însoțite de CD ”Mihaela în vacanță”, a autoarei călărășene Laurenția Culea.

Începând cu ora 9.30, în data de 13 august 2018, la sediul Bibliotecii Județene Călărași – demisol CJC, vom avea plăcerea și bucuria de a o avea în mijlocul nostru pe cea care a reînsuflețit-o pe drăgălașa Mihaela, personaj îndrăgit de copiii de ieri și de azi.

”În 1971, câștiga marele premiu la Festivalul de Film pentru copii, la Veneția. În 2018, revine în forță o Mihaela modernă, care se joacă de-a copilăria și continuă să ne încânte. La 100 de ani de la Marea Unire, promovăm valori românești, cu Editura Diana și invitata de onoare, autoarea seriei de cărți ”Mihaela se întoarce”. Nu ratați această întâlnire!”, declară Marinela Enciu, manager al Bibliotecii Județene Călărași.

Sunt așteptați la eveniment prietenii de toate vârstele ai bibliotecii, jurnaliști, scriitori și toți aceia care păstrează în suflet vraja personajelor filmului de animație românesc.

Unii au citit și asta: