Călărășenii sunt invitați să participe la Ora Pământului

Primăria Muncipiului Călărași susţine anul acesta campania ”Earth Hour – Ora Pământului”, cea mai mare mișcare voluntară de mediu din istorie în cadrul căreia sunt iniţiate acţiuni eco–civice de conştientizare a problemelor mediului înconjurător generate de activitatea umană.

După un an în care nevoia de natură a fost resimţită mai mult ca niciodată, “Earth Hour 2021” aduce împreună oamenii pentru a proteja natura sălbatică, dar şi natura din viaţa noastră de zi cu zi.

În acest an, odată cu stingerea pentru o oră a luminilor exterioare sau interioare care nu sunt esenţiale funcţionării, precum şi deconectarea echipamentelor electronice aflate în stand-by, călărăşenii sunt invitați să fie parte din schimbarea pozitivă şi profundă a modului de a relaţiona cu mediul.

Operatorii economici de pe raza municipiului sunt invitați să se alăture acţiunii prin stingerea luminilor, la sedii şi la punctele de lucru.

Îndemnul este adresat pentru ziua de , în intervalul orar 20:30 – 21:30.

La îndemnul WWF Australia (World Wild Fund – organizație care a inițiat mișcarea Earth Hour în anul 2007), anual, miliarde de oameni din toate colțurile lumii, răspândesc un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața noastră de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale. Şi anul acesta, susţinătorii campaniei sunt îndemnaţi să-şi ia angajamentul de a-şi schimba stitlul de viaţă, care să devină mai protector pentru planetă.

Unii au citit și asta: