Călărași: 169 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu

Omagierea celor 169 de ani de la nașterea poetului Mihai Eminescu și ZIUA CULTURII NAȚIONALE au fost un prilej minunat pentru elevii călărășeni de a expune în momente literare opera celui mai ilustru poet din literatura română.

Ca în fiecare an, reprezentanți ai Primăriei Municipiului Călărași au răspuns pozitiv la invitația elevilor Liceului Teoretic ”Mihai Eminescu” din municipiul nostru.

Poeziile recitate au renăscut astăzi, 15 ianuarie 2019, prin vocile elevilor călărășeni care au transpus emoțiile versurilor lui Eminescu celor prezenți.

De asemenea, la statuia din curtea Liceului Teoretic MIhai Eminescu au fost depuse flori din partea Primăriei Municipiului Călărași.

Administratorul public Valentin Deculescu, directorul executiv al Direcției Programe și Dezvoltare Locală, Luminița Trifu, și directorul adjunct, Daniela Gradea, au fost însoțiți de directorul unității școlare, prof. Gheorghe Stoian.

În cursul dimineții, o echipă a Primăriei Municipiului Călărași a adus un omagiu prin depunerea unor flori la monumentul situat în centrul municipiului.

Unii au citit și asta: